Beste Elektrikere i Bergen

De 3 Beste Elektriker Firma i Bergen

ELEKTROINSTALLASJON AS

Elektroinstallasjon er din lokale elektriker i Bergen og omegn. De har dyktige elektriker Trondheim som utfører alt innen nybygg, rehabilitering og service. De utfører de fleste oppdrag innen elektrikerarbeid, tele- og datainstallasjoner, prosjekteringsoppgaver, samt internkontroll.

I 50 år har Elektroinstallasjon AS vært tilstedeværende i området Solheimsviken, Kronstad og Fjøsanger. Elektroinstallasjon AS ble etablert i 1969 av Olav Hevrøy og Lars Stølen, med tilholdssted i Hunstadsvingen3. De første årene bestod firmaet av 5 ansatte. I dag er antall ansatte økt til 32 medarbeidere og 20 servicebiler De har bred kompetanse innen sterkstrøm og svakstrøm, og betjener både privat sektor og næring i Bergen og omegn. De innehar Sentralgodkjenning brann-ledelys, er godkjent opplæringsbedrift, Nkom installatør og kan drive med både høyspennings og lavspenningsanlegg.

Bergens Elektriker

En rimelig Elektrikern i  Bergen

Bergen er en stor by med store variasjoner. Det har gitt Elektriker Bergen stor kompetanse med elektriske installasjoner. Denne lange erfaringen fra bransjen gjør de i stand til å møte alle morgendagens utfordringer. 

Kundeservice hos Elektriker i Bergen

Deres elektrikere kommer så fort de kan under de fleste omstendigheter og kan hjelpe til med alle typer arbeid knyttet til elektriske anlegg i hus og hjem.

De er en elektriker i Bergen som kommer så fort de kan under de fleste omstendigheter og kan hjelpe til med alle typer arbeid knyttet til elektriske anlegg i hus og hjem. 

Går alarmen på et større bygg, kan de konsultere og utbedre om ønskelig. De hjelper til med elektrisk arbeide for større bedrifter i Bergen og omegn. Ta kontakt når du trenger det!

Bergen Elektro Automasjon

BEA har siden oppstarten i 2000 utviklet seg til å bli en ledende elektrobedrift i Bergen og omegn. BEA består i dag av 45 hyggelige medarbeidere og forventer en omsetning i 2022 på rundt 80 millioner.

Deres hovedfokus er kontinuerlig utvikling av moderne og effektive løsninger basert på behovene og ønskene til deres oppdragsgivere.

De har jobbet for lønnsomme og fremtidsrettede løsninger innen elektro i over 20 år.
Det er ikke tilfeldig at de i dag er blant de fremste elektroinstallatørene i Bergen.